true_living_ny_logo_rgb

INREDNING & STYLING FÖR EN NATURLIG livsstil

Konsultationerna kan bokas för Göteborg med omnejd, Helsingborg och Nordvästra Skåne. Kontakta mig för mer information och hur ett upplägg skulle kunna se ut för just dig.

 

Space design – skapa balans och harmoni i ditt hem

Bjud in naturens fem element i ditt hem & liv

Konsultation av ditt hem om hur du bäst inreder för att bjuda in naturens kreativa och helande krafter. Om färger, former, funktioner & flöden etc.

För dig som vill uppleva vad indiens Vaastu Shastra kan göra för dig och ditt hem - få inspirerande inredningshjälp av ditt hem. Genom 'hands-on' råd på plats i ditt hem visar jag hur du enkelt och medvetet kan bjuda in naturen och de fem elementen för att skapa en förhöjd känsla av flöde, välbefinnande och trivsel i hemmet. Jag visar exempel på möblering och arrangemang, färger och former. Vi utgår från ett inledande samtal där du beskriver vad du önskar hjälp med, hur du/ni använder och lever i hemmet etc. Du får också en kommentar till planritningen och om en ev fördjupad balansering skulle behövas.

PRIS: 2 900 KR / 4 TIM 
PRIS LÖPANDE TID:  800 KR / TIM


För företag tillkommer moms 25%.

VAASTU-BALANSERA DITT HEM

För dig som vill ha en total energibalansering av ditt hem, enligt principer för indiens Vaastu Shastra. Både en förhöjd känsla av flöde, välbefinnande och trivsel i hemmet, och en balansering av byggnaden och arkitekturen. För att balansera hemmet på ett djupare plan mot väderstrecken och naturens fem element. Vi utgår från ett inledande samtal om vad du/ni vill uppnå med balanseringen, om det finns områden i livet och på det personliga planet som du vill förhöja eller utveckla. Jag utgår från planritningen och ger praktiska råd om möblering och arrangemang, färger och former, funktion och rumsplacering. Men också om energibalansering på ett djupare plan med hjälp av energi-ikoner etc. Balanseringen omfattar två besök och du får en lista över föreslagna korrigeringar samt en 'ny' planlösning med den ev nya möbleringen och balanseringen utmärkt. Vissa energi-ikoner ingår i priset.

PRIS: BE OM KOSTNADSFÖRSLAG

INFO & BOKNING

Kontakta mig direkt för mer information och för att boka din konsultation.
Mobil: 0709-90 88 07
Email: info@trueliving.se

"Läran om de fem elementen ger dig nycklarna för att bättre förstå din värld och din omgivning. Och för att bättre förstå dig själv och vilken livsstil du mår bäst av att leva." 


 Sara Iglesias, 
True Living