true_living_ny_logo_rgb

Om true living

True Living handlar om att finna den livsstil som är sann för dig och passar ditt liv. I din egen rytm - i samklang med naturens fem element och dess krafter. Jag tror på att vi lever i en holistisk värld där allting hänger ihop och därmed påverkar varandra. Människan, naturen och universum är ett och samma, och det är utifrån denna tes som jag vill hjälpa och inspirera dig till att finna vad som är hälsa och harmoni i just ditt liv. Målet är att skapa inspirerande och helande upplevelser som får oss alla att vilja lära och upptäcka mer. Om oss själva, varandra och vår värld.

True Living fokuserar på ett helhetstänk kring kropp, själ och sinne, men också rummet och den fysiska värld vi lever i - våra hem, arbetsplatser och miljöer som påverkar vårt välbefinnande.

hur det hela började

Första gången jag kom i kontakt med den indiska hälsofilosofin Ayurveda var på en Må Bra-mässa i en gammal väderkvarn, långt ute på landet i en hallänsk by. Aldrig hade jag tidigare hört så mycket klokskap samlas under en och samma rubrik. Aldrig hade jag heller fått så starka aha-upplevelser och insikter om mig själv. Varför jag reagerar som jag gör. Varför jag alltid får ont precis där. Varför jag så naturligt tycker om vissa saker och andra inte. Och varför färska äpplen aldrig riktigt fått det att vattnas i munnen på mig ...

Detta möte i den hallänska väderkvarnen för mer än 13 år sedan blev starten på en underbar och fascinerande resa - som fortgår genom True Living (med start 2007). Under väg har jag sedan fördjupat mig ytterligare i bl a de vediska traditionerna men också i andra naturfilosofier och kombinerar numera Ayurvedan med Vaastu, Vedic Art och Vedisk Astrologi. Vaastu arkitektur och inredning - för att arrangera och balansera hemmet med hjälp av naturens helande kraft. VedicArt – för att genom måleriet väcka vår kreativitet och skapande förmåga. Och vedisk astrologi – för att på djupet förstå hur vi påverkas av universum och naturens lagar, om månens rörelse runt jorden och mycket mer. 

sara iglesias

Life Coach
Med inspiration från naturen och Indien/Veda's många riktningar; Ayurveda, Yoga, Vaastu Space Design, Vedisk astrologi och VedicArt.