true_living_ny_logo_rgb

Life COACHING

Konsultationerna kan bokas i Göteborg, Helsingborg och Nordvästra Skåne. Kontakta mig för att bestämma vilken dag och plats som passar dig bäst.

 

hälsokonsultation
för kropp & sinne

Ayurvedisk hälsokonsultation

Hälsa betyder harmoni i alla områden av livet - fysiskt, psykiskt, känslomässigt, yrkesmässigt, relationsmässigt och andligt. Därför pratar vi om det som du vill fokusera på just nu för att nå bättre livskvalitet. Ayurveda hjälper dig väcka den läkande kraften inom dig.

Innan vi träffas fyller du i några sidor med frågor om dina vanor och livsstil. När vi träffas gör jag en en undersökning av din puls, ögon, tunga och naglar och vi går gemensamt igenom dina svar. Du får därefter enkla och effektiva råd om förbättringar du kan göra i ditt liv - om tanka, förhållningssätt och strategier. Men också om vilka övningar, tekniker, örter eller produkter du kan använda för att nå ditt mål. Din unika kombination av doshorna Vata, Pitta, Kapha och de fem elementen är en faschinerande och insiktsfull källa till att förstå hur du fungerar i kropp & sinne och vad du kan göra för att må bra.

75 MIN ca / 900 KR


3 x 60 MIN / 1 990 KR (under en tremånadersperiod, även via telefon/Skype)

upptäck din livskartA
med vedisk astrologi

Vedisk Astrologi är lika gammalt och beprövat som sina systervetenskaper inom Veda: Ayurveda, Yoga, Vaastu med flera. Din astrologiska karta över planetpositioner är unik och skapas i födelseögonblicket. 

I en konsultation tittar vi på hur planeterna är placerade, i vilket tecken och vilket område i livet dom påverkar. Din karta berättar om dina intressen, dina relationer, om yrkeslivet, intressen och styrkor. Om vår passion och hur vi kan bidra i världen – och mycket mer.

PRIS: 45 min / 500 kr
(Även via telefon/Skype)

Astrokonsultation kan inkluderas i en Ayurvedisk konsultation. Säg bara till så förbereder jag för det.

INFO & BOKNING

Kontakta mig direkt för mer information och för att boka din konsultation.
Mobil: 0709-90 88 07
Email: info@trueliving.se

"Läran om de fem elementen ger dig nycklarna för att bättre förstå din värld och din omgivning. Och för att bättre förstå dig själv och vilken livsstil du mår bäst av att leva." 


 Sara Iglesias, 
True Living