true_living_ny_logo_rgb

AYURVEDISKA Behandlingar

Från och med mars 2019 ger jag endast mina behandingar i samband med events och andra specifika aktiviteter. Om du vill få information om när det sker nästa gång, lista dig gärna för mitt nyhetsbrev.

individuellt anpassaDE

välj hur lång behandling du vill ha, så anpassar vi och mixar de olika massagerna i behanldingsmenyn beroende på vad du behöver just nu: stressa av, mer energi, rensa ut, bygga upp etc.

45 MIN / 590 KR
60 MIN / 690 KR
90 MIN / 890 KR

30 MIN / 400 KR  ayurvedisk HÄLSORÅD MINI (endast i kombination med behandling)
75 min / 900 ayurvedisk Hälsorådgivning komplett

behandlingsmeny

Abhyanga - klassisk ayurvedisk helkroppsmassage

Den äkta Kerala Abhyanga, den mest omtalade ayurvediska massagen. Idealisk för alla som vill behålla eller förbättra sin hälsa i största allmänhet. Regelbunden Abhyanga stimulerar blodcirkulationen och utrensning av slaggämnen samt förstärker alla kroppens vävnader. Vilket ger mer kraft, bättre nattsömn, ett starkare immunförsvar, bättre syn och en mjuk, elastisk och hälsosam hud. Behandlingen bidrar till en föryngring av både kropp och sinne och balanserar framför allt Vata, som är orsaken till de flesta moderna sjukdomar.
 

shiro abhyanga - ayurvdisk huvudmassage

Huvudet är kroppens viktigaste plats, bl. a. för att alla sinnesorgan är placerade där – ögon, öron, näsa, tunga. Därför är denna mjukt rytmiska, ingående huvud-, nack- och skuldermassage väsentlig för att behålla en bra sinnesfunktion, men också för att ge djup vila och avslappning för hela kroppen och sinnet. Regelbunden huvudmassage motverkar håravfall och ger ett tjockt, mjukt, glansigt hår med friska och starka rötter. Den förbättrar hela cirkulationen och renar kroppen från slaggämnen. Huvudmassagen är bra för huvudvärk, stelhet och spänning i huvud och nackpartiet, ger bättre nattsömn och avlägsnar fysisk, psykisk och känslomässig stress på ett unikt sätt.
 

marma - punktbehandling för kropp & själ

Enligt Ayurveda finns det 102 marmapunkter (energipunkter) längs meridianerna i vår kropp, som stimuleras med lätt tryck och speciella s.k. marmaoljor. Efter att ha läst din puls, anpassar jag behandlingen helt efter din aktuella situation. Denna behandling kan jämföras med kinesisk akupressur och är djupt avslappnande. Den löser upp fysiska, psykiska och känslomässiga blockeringar och sätter igång kroppens egen läkande intelligens. Bra för alla sorters obalanser.
 

garshan - utrensande torrmassage

En rytmisk torrmassage med råsidenhandske som fördjupar och stimulerar kroppens naturliga utrensning av toxiner och slaggämnen. En mycket uppiggande och renande upplevelse som väcker kroppen till liv och ger förnyad energi.
 

Kombinera med hälsoråd

Ayurvedisk hälsoråd mini* - komBINERA MED din behandling

Komplettera din behandling med Hälsoråd Mini för att få ayurvediska råd om hur du själv kan gå vidare hemma för att behålla effekten av behandlingen. Det är fokuserade råd baserade på Vata, Pitta, Kapha och de fem elementen som utgår från där du befinner dig just nu och kan gälla både massage, mat eller livsstilsråd om vila och aktivitet och hur din vardag och omgivning bättre skulle kunna formas för att stötta din hälsa och välbefinnande - här och nu! Behandlingen inleds med pulstagning för att bestämma valet av essence- och oljeblandning för ditt aktuella behov och hälsoråd.
 

* HÄLSORÅD MINI skall inte förväxlas med en KOMPLETT AYURVEDISK HÄLSORÅDGIVNING där vi har möjlighet att gå djupare och få en mer komlett bild av ditt liv och hälsoläge. Läs mer här ...

BehandlingaRna ges endast
i kungsbacka hos connectyogastudio.se

boka & info

Tele:  0709-90 88 07
Email:  info@trueliving.se

Avboka i god tid

Behandling som avbokas senare än 12 timmar innan bokad  behandlingstid, debiteras med 100% på priset.

"Mina ayurvediska hälsoråd och behandlingar har sitt ursprung i Kerala i södra Indien. Där används behandlingarna av indiska läkare som ett självklart och väsentligt inslag i deras arbete. Många av behandlingarna är dessutom idealiska för dig som är frisk och vill ge din kropp och ditt sinne de bästa förutsättningarna för att behålla en bra hälsa, glädje och välbefinnande livet ut. En ayurvedisk hälsorådgivning ger effektiva och praktiska råd."


Sara Iglesias, 
True Living